CampoSanto_logo_goud_RGB_png

Nathalie Haeck

Eerstelijnspsycholoog

Eerstelijnspsychologie is voor mij samen zoeken naar de klachten én de krachten. Hoe we de klachten kunnen aanpakken en de krachten versterken, in een beperkt aantal sessies met duidelijke doelen en respect voor elkaar.

 

Bijzondere interesses:

Jongeren en volwassenen met klachten gaande van laag zelfvertrouwen en zelfbeeld, naar weinig assertiviteit, onzekerheid, angsten, depressieve klachten, problemen op werk, op school of in de relatie of schokkende gebeurtenissen. Maar los daarvan ga ik vooral op zoek naar de persoon die erachter zit!

Ik startte mijn loopbaan in 2002 in bijzondere jeugdzorg in Gent waar ik de eerste jaren heb gewerkt in een begeleidingstehuis voor jongeren die geplaatst werden voor oriëntatie en observatie om vervolgens de juiste hulp te kunnen krijgen.


Daarna ben ik letterlijk en figuurlijk in 2006 de grens over gegaan naar Terneuzen/Zeeland waar ik gewerkt heb in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. Ik heb er meegewerkt aan het uitrollen van de eerstelijnspsychologische zorg, dichtbij de mensen, in de huisartsenpraktijk en op scholen. Daar heb ik gewerkt tot 2020.


Tijdens deze periode ben ik eveneens aan de slag gegaan als praktijkassistent aan de universiteit Gent, vakgroep Persoonlijkheids-, Sociale en Ontwikkelingspsychologie. Ik vind het namelijk heel erg boeiend om de praktijk en de theorie/wetenschap te combineren.


In 2020 ben ik aan de slag gegaan op beleidsniveau, in het kader van de terugbetaling van de eerstelijnspsychologische zorg, wat ik zelf ook heel erg belangrijk vind! Betaalbare zorg voor iedereen die het nodig vindt, ook op mentaal vlak!


Sinds september 2022 sta ik met veel plezier weer in de praktijk en zie ik kinderen, jongeren en volwassen als eerstelijnspsycholoog bij Campo Santo en wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent. Daarnaast werk ik als coördinator voor vzw ELP Academie, waar we mensen opleiden in de eerstelijnspsychologische zorg en als praktijkassistent aan de Ugent.

 

Tot binnenkort!

Nathalie Haeck

Aanwezigheid

Maandag

 

 

 

Dinsdag

Woensdag

Voormiddag:

9u – 12u

Volwassenen –  Jongeren

Donderdag

Vrijdag

Stuur een bericht

  * Verplichte velden

  Je bericht wordt binnen enkele werkdagen verwerkt. Tijdens verlofperiodes worden berichten niet opgevolgd of automatisch doorgestuurd.

  Nathalie Haeck – Erkend psycholoog

  Antwerpsesteenweg 418
  9040 Sint-Amandsberg
  +32 483 69 13 11

  Erkenningsnummer: 772110788
  Visumnummer: 311512
  Riziv: 7-01758-37-000
  KBO: 0820.662.758

  Toezichthoudende autoriteit:

  Psychologencommissie
  Kunstlaan 3 – 1210 Brussel
  De deontologische code voor psychologen is van toepassing.

  Afspraak maken

  Nieuwe patiënt - eerste Afspraak

  We vragen nieuwe patiënten om rechtstreeks contact op te nemen.

  Artsen

  09 228 01 00

  Gekende patiënten

  Artsen

  Online agenda

  Artsen

  09 228 01 00

  Psychologen

  Online agenda

  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.