CampoSanto_logo_goud_RGB_png

Stage – Opleiding

Stage

Doorheen de opleiding geneeskunde volgen de studenten  verschillende stages in een opleidingspraktijk. Wij vinden een goede opleiding van artsen belangrijk en dragen graag ons steentje bij. Ook studenten uit andere opleidingen zijn welkom om stage te lopen in de praktijk.

 

Het is dus mogelijk dat een stagiair aanwezig is tijdens de raadpleging of ons vergezelt bij huisbezoeken. Op die manier leren zij hoe het werk in een huisartsenpraktijk verloopt. Zij mogen sommige consultaties of delen ervan uitvoeren onder ons toezicht.


Ook de student is gebonden aan het beroepsgeheim. Niettemin begrijpen ze dat je voor bepaalde problemen er liever geen stagiair bij hebt. Vraag dan om je huisarts alleen te spreken of om het onderzoek door je huisarts te laten uitvoeren.


Wat is de meerwaarde voor jou en voor ons?
Je probleem wordt eens door twee personen tegelijk bekeken. Zo kunnen we samen alles op een rijtje zetten en na overleg tot een oplossing komen.


Niet enkel de stagiair, maar ook wij leren bij. Ze hebben namelijk net de nieuwste evoluties in de geneeskunde geleerd.

Huisarts in opleiding (HAIO)

Campo Santo CGW is door de FOD Volksgezondheid en het Interuniversitair Centrum voor Huisartsenopleiding erkend en aangesteld als opleidingspraktijk.

 

Sinds 1 september 2017 specialiseren artsen zich in onze praktijk tot huisarts. De huisarts in opleiding (HAIO) is als gediplomeerd arts (master geneeskunde) betrokken bij alle activiteiten van de praktijk. Hij/zij overlegt dagelijks met de andere artsen. Op deze manier blijft het team permanent op de hoogte van jouw situatie en wordt jouw gezondheid optimaal verzorgd.

 

De huisarts in opleiding blijft een volledig jaar aanwezig op onze praktijk. Hij/zij werkt zelfstandig, met permanente mogelijkheid tot overleg, in de praktijk.

 

Met vragen/opmerkingen hierover kan je altijd terecht bij de HAIO en bij je huisarts.

Stageaanvraag
  Gelieve alle velden in te vullen

  Afspraak maken

  Nieuwe patiënt - eerste Afspraak

  We vragen nieuwe patiënten om rechtstreeks contact op te nemen.

  Artsen

  09 228 01 00

  Gekende patiënten

  Artsen

  Online agenda

  Artsen

  09 228 01 00

  Psychologen

  Online agenda

  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.