CampoSanto_logo_goud_RGB_png

Disclaimer

Versie 2022/4

Algemeen

Deze website werd gerealiseerd door Campo Santo – Centrum voor gezondheid en welzijn en is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid  samengesteld. Toch kan het gebeuren dat er hier en daar fouten zitten in de website of gezondheidsinformatie vermeld op onze website.

 

De gezondheidsinformatie aangeboden op onze website dient ter ondersteuning en aanvulling van de informatie gegeven op consultatie. Ze kan een consultatie niet vervangenRaadpleeg altijd een arts als je twijfelt aan jouw gezondheid.

 

Campo Santo – Centrum voor gezondheid en welzijn en de eraan verbonden zorgverleners kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Voor correcte beoordeling en behandeling van een medisch probleem is een consultatie bij je arts noodzakelijk. Daarnaast kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden bij schade veroorzaakt door het instellen, wijzigen of stopzetten van een behandeling zonder doktersadvies.

Doelgroep

De website is in eerste instantie bestemd voor patiënten van Campo Santo – Centrum voor gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen ook andere zorgverleners nuttige informatie terugvinden over de praktijk.

Bescherming van de privacy

Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de daarvoor voorziene pagina.

Copyright

De auteursrechten inzake de website van Campo Santo – Centrum voor gezondheid en welzijn en inzake de informatie die via deze website wordt verdeeld, behoren toe aan: Campo Santo – Centrum voor gezondheid en welzijn en de eraan verbonden zorgverleners, Antwerpsesteenweg 418, 9040 Sint-Amandsberg.


Alle rechten zijn voorbehouden. De informatie en gebruikte afbeeldingen en logo’s op de website mogen niet overgenomen of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur en zonder bronvermelding. Het mag in geen geval gebruikt worden voor commerciële of publicitaire doeleinden.

Datum laatste update: 13/04/2022

Afspraak maken

Nieuwe patiënt - eerste Afspraak

We vragen nieuwe patiënten om rechtstreeks contact op te nemen.

Artsen

09 228 01 00

Gekende patiënten

Artsen

Online agenda

Artsen

09 228 01 00

Psychologen

Online agenda

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.