CampoSanto_logo_goud_RGB_png

Thomas Logghe

Eerstelijnspsycholoog

Eerstelijnspsychologie is voor mij samen uitklaren wat veranderd moet worden en samen de helpende richting bepalen: bij mezelf in kort traject of verwijzing voor gespecialiseerde zorg. Het maakt het eenvoudig om systematisch te kijken waar we vandaan komen en de koers aan te houden.

 

Bijzondere interesses:

Zelfwaardering, stemmingsklachten (somberheid, vermoeidheid, prikkelbaarheid), overspanning en burn-out, existentiële thema’s.

 

Doelgroep:

Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Ik studeerde in 1997 af als Klinisch Psycholoog aan de UGent, maar ik werk nog maar sinds enkele jaren als psychotherapeut. Pas uit de schoolbanken voelde ik me niet klaar om psychotherapie te geven. Wat had ik al te vertellen? (En ik denk ook dat ik niet al te graag achter een bureau zat)


Het grootste deel van mijn loopbaan werkte ik als zelfstandig uitvoerend artiest. Ondertussen gebeurde het leven: momenten van keuzestress of existentiële twijfels, momenten van niet-gelukkig zijn en geen uitweg zien… Kwesties waar ik op de één of andere manier een persoonlijk antwoord op vond, en die me sterkten voor komende uitdagingen.


En zo groeide ook het besef dat ik mensen doorheen soortgelijke crisismomenten zou kunnen begeleiden. Ik volgde in 2020 de tweejarige opleiding Eerstelijnspsychologische Zorg (waar mijn collega’s een organiserende rol in spelen) op zoek naar handvatten en nog meer vertrouwen.


Sinds twee jaar ben ik Praktijkondersteuner GGZ in het Wijkgezondheidscentrum Brugse Poort. Dit jaar ging ik ook aan de slag als geconventioneerd ELP-psycholoog bij de Campo Santo – CGW en Wijkgezondheidscentrum Malpertuus in Mariakerke.

 

Tot binnenkort!

Thomas Logghe

Aanwezigheid

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Voormiddag:

9u – 12u

Volwassene

Namiddag:

14u – 16u

Volwassen

Avond:

16u – 18u

Volwassene/Jongere

Stuur een bericht

  * Verplichte velden

  Je bericht wordt binnen enkele werkdagen verwerkt. Tijdens verlofperiodes worden berichten niet opgevolgd of automatisch doorgestuurd.

  Thomas Logghe – Erkend psycholoog

  Antwerpsesteenweg 418
  9040 Sint-Amandsberg
  +32 485 02 79 34

  Erkenningsnummer: 000
  Visumnummer: 312365
  Riziv: 7-01684-14-000
  KBO: 0818.168.769

  Toezichthoudende autoriteit:

  Psychologencommissie
  Kunstlaan 3 – 1210 Brussel
  De deontologische code voor psychologen is van toepassing.

  Afspraak maken

  Nieuwe patiënt - eerste Afspraak

  We vragen nieuwe patiënten om rechtstreeks contact op te nemen.

  Artsen

  09 228 01 00

  Gekende patiënten

  Artsen

  Online agenda

  Artsen

  09 228 01 00

  Psychologen

  Online agenda

  This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.